ItaliŽ - Repubblica Italiana
Hoofdstad: Rome
Oppervlakte: 301 230 km2
Aantal inw.: 58 000 000
Inwoners/km2 = 193
Staatsvorm: Republiek
Taal: Italiaans
Godsdienst: Rooms-katholiek
Ambassade,
Visa en gezond-
heidsinformatie
Klik hier voor alle Ambassade/Visa/Gezondheids informatie
       

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over de bestemmingen

De Lidi Ferraresi
Dit zijn een aantal authentieke kustplaatsjes tussen venetie en ravenna. Deze plaatsen zijn zo goed als ongekend voor de toeristen.o.a. Favoriete adresjes in ravenna, het lido di volano en een top 5 in de lidi ferraresi

Italie Aan De Top
Hoewel italie volgens sommigen tot de duurdere bestemmingen behoort, is het land uitgegroeid tot een echt succesnummer bij de meeste touroperators. In hun aanbod presenteren ze vooral hoofdbestemmingen zoals toscane, venetie en umbrie. De nieuwigheid is sicilie.

Rome - Ciao Roma
De eeuwige stad is eigentijdser dan je zou denken. Topadressen voor shopping en toffe restauranttips.

Rome - Trevifontein
Rome bezoeken is duidelijk meer dan beelden en gebouwen bekijken, pausen en schilderijen bewonderen, terrasjes en trattorias aandoen ? het is de bakermat van onze cultuur terug tot leven brengen.

Rome - Verleidt Elke Citytripper
De charme van rome stroomt uit een fascinerende fontein die cultuurhistorische, archeologische, architecturale en artistieke bekoorlijkheden onweerstaanbaar in mekaar laten vloeien. Op een bijkomende aantrekkingskracht drukken gastronomie, shopping- en uitgaansmogelijkheden hun stempel

SardiniŽ - Forte Far Niente
Na sardinie kan de hemel alleen nog tegenvallen, luidt een plaatselijk spreekwoord. De zeven zaligheden van het zuiden, met als thuisbasis het luxe vakantiecomplex 'forte village'.

Toscane - Toscane Per Vespa
Wie toscane tegen een natuurlijk ritme wil ontdekken maar ertegen opziet om te fietsen, kan de regio ook per vespa ontdekken.

Valle D'aosta - Proef Italiaanse Alpen
Voor veel reizigers is valle d'aosta, de kleinste en meest noordelijke provincie van italie, niet meer dan een verplichte passage op weg naar het zuiden. Toch heeft de streek heel wat te bieden. De culinaire en andere hoogtepunten van deze streek.

Venetie - 48 Uren In Venetie
Met carneval en valentijn is venetie grandioos. Maar wie tot de lente kan wachten, krijgt er het mooie weer naar hartenlust bij.

Venetie - Eilanden En 400 Bruggen
Er was eens venetie. Een stad die beter werkt dan een diner bij kaarslicht. Waar smalle steegjes en kanalen voeren langs prachtige palazzi, piazze en ponti. Een klassieker onder de stedentrips, waar we zigzaggen tussen bekende bezienswaardigheden en verborgen moois, tussen venetiaanse kunst en multiculturele cuisine.

Venetie - Stad Van Mijn Hart
Iedereen heeft wel in die ene fantastische stad dat ene bijzondere plekje dat je heel de wereld zou willen aanraden. Waar drink je de lekkerste koffie, wat is de hottest place in town, en bij welke toeristenval blijf je best mijlen uit de buurt? Tips van modeontwerpen tim van steenbergen

Venetie - Venetiaans Luxepaleis
Het canal grande rijgt het ene paleis aan het andere. Wie in stijl wil verblijven in venetie kan niet om een van de starwoord tophotels heen: danieli, europe & regina of gritti zijn stuk voor stuk charmelogies met grote klasse. Gritti palace biedt zijn gasten voortaan ook kookcursussen.

Venetie - Veni Vidi Venezia
Verdwalen in de meest romantische stad ter wereld. Komen, zien en ? je gewonnen geven. Venetie werd onlangs nog maar eens uitgeroepen tot meest romantische plek ter wereld. Terecht. Venetie is uniek: een labyrint van steegjes en kanalen dat langzaam wegzakt in de adriatische zee, met een pittoresk brugje of adembenemende palazzo om elke hoek. Wie hier verdwaalt, wil nooit meer de weg naar huis terugvinden.

Zuid-Tirol - Winterpret
de naam geeft het al aan: zuid-tirol ligt aan de zonzijde van de alpen. Hier geniet men jaarlijks gemiddeld van 300 dagen zon. Niet alleen skiers voelen zich hier dus goed in hun wintervel, ook wandelaars en andere recreanten komen aan hun trekken. Zuid-tirol is bovendien een regio met een heel eigen identiteit: een provincie (7400 kmż groot) van italie maar met een cultuur die nog heel opvallend tirools ingekleurd is en zelfs met een duidelijk ladinisch randje. De vruchtbaarheid van de grond en la choque des idees leveren een heerlijke keuken op. Het gastvrij onthaal en de creativiteit van de lokale mensen zorgen voor de rest.

Zuid-Tirol - Wintersportvakantie
Zuid-tirol staat bekend om de adembenemende mooie omgeving en sneeuwzekere pistes. De kleinschalige wintersportoorden kennen practisch geen wachttijdenen de voordelige dolomiti superski- en ortler skiarena-passen kunnen op meerdere pistes gebruikt worden. Het tweetalige zuid-tirol is een heus skiparadijs, met alleen al 1.220 km pistes in het dolomiti superski gebied en 300 km in de ortler skiarena. Maar ook wie op zoek is naar welness, culinaire hoogstandjes, cultuur en traditie is in deze regio aan het juiste adres.

Rome - Citrytrip
Verleidt elke citytripperAlbaniŽ
Andorra
ArmeniŽ
Azerbeidzjan
BelgiŽ
BosniŽ-Herzegovina
Bulgarije
Canarische Eilanden
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Gibraltar
Griekenland
Hongarije
Ierland
IJsland
ItaliŽ
Kazachstan
KroatiŽ
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
MacedoniŽ
Malta
MoldaviŽ
Monaco
Montenegro
Nederland
Noorwegen
OekraÔne
Oostenrijk
Polen
Portugal
RomeniŽ
San Marino
ScandinaviŽ
Schotland
ServiŽ
SloveniŽ
Slowakije
Spanje
Tsjechische Republiek
Vaticaanstad
Verenigd Koninkrijk
Wit-Rusland
Zweden
Zwitserland